Utrkom u Novom Marofu otvorena sezona kartinga

U organizaciji Karting kluba Sportstil iz Slovenije, 12. travnja započela je nova sezona Prvenstva Hrvatske u kartingu. Na stazi ST “Rauš” u Novom Marofu, uz 37 hrvatskih vozača nastupilo je i četrdesetak slovenskih kartingaša u okviru slovenskog prvenstva.
Vožene su dvije bodovne utrke nakon kojih su ekipno poveli članovi karting kluba „1“ iz Zagreba, drugo mjesto zauzeo je KK Koprivnica, dok se na treće mjesto ekipno plasirao AKK Podravina Koprivnica. U najbrojnijoj klasi II – minikart nastupio je i Sandro Budiselić, od ove godine član AK Opatija motorsporta te se u konačnici plasirao na četvrto mjesto. – U prvoj utrci, već u prvom krugu me jedan od vozača izgurao sa staze. Vratio sam se na stazu i nastavio utrku, međutim nije se moglo više nadoknaditi
izgubljeno vrijeme te sam prvu utrku završio na osmom mjestu, a vozač koji me izgurao sa staze kažnjen je opomenom direktora utrke. U drugoj utrci je sve išlo bolje, završio sam na trećem mjestu, ali obzirom da se utrke zbrajaju, konačni rezultat je četvrto mjesto, rekao je Budiselić.