Za vikend svi na Učku!!

U tijeku su posljednje pripreme za auto utrku "Inter Cars Učka 2014", koja se ovog vikenda održava u Veprincu. Za organizaciju se pobrinula ekipa iz AK Opatija motorsporta i AK Učka sporta, a što vas sve očekuje pročitajte u nastavku teksta....
 

Subota - 19.07.2014., od 15:00 do 19:00 tehnički prijam i verifikacija vozila. 

Nedjelja - 20.07.2014. u 9:00 starta trening, a od 11:00 sati slijede tri utrke.

Cesta će biti zatvorena u nedjelju, u vremenu od 8:00 do 19:00 i to od centra Veprinca (Tumpići) do skretanja na makadamsku cestu za Lanišće (Račja Vas).  Na popisu prijava našlo se dvadesetak natjecatelja za Prvenstvo auto i karting saveza Istre te 70-ak promo vozača iz Hrvatske i Italije, a na vama je da se za vikend uputite u gradić podno Učke te uživate u atraktivnim vožnjama naših gostiju. Očekuje vas bogata ugostiteljska ponuda, a za one najhrabrije organizirane su i promotivne vožnje. 

Osvojite promo vožnju u trkaćem bolidu 

Organizatori su najavili nagradnu igru za sve ljubitelje auto sporta i brze vožnje. U potpuno kontroliranim uvjetima, prije službenog starta utrka, Tomislav Muhvić (prvak Europe na brdskim stazama), zatim Tomas Hrvatin rally vozač s europskim iskustvom te Igor Puž dugogodišnji vozač u raznim disciplinama, demonstrirat će vam svoje vještine te će uz posebne goste, provoziti i sve dobitnike besplatne promo vožnje.

Osjetite nalet adrenalina prilikom vožnje po zatvorenoj stazi prije službenog starta i uživajte na legendarnoj Učki. Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je poslati e-mail s osobnim podacima (ime, prezime, godište rođenja te broj telefona), a sudjelovati mogu sve osobe starije od 18 godina.

Imena sretnih dobitnika objavit ćemo u subotu na službenim stranicama AK Opatija motorsporta (www.opatija-motorsport.com) i na službenom Facebook profilu

Prijave za sudjelovanje u nagradnoj igri možete slati na sljedeću e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obzirom na veliki interes požurite s prijavama! Sretno!!

Na kraju napomenimo i to da je ulaz slobodan.

Tekst/foto: Martina P.